На Кіровоградщині пройде військово - польовий збір

Червень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1516 | Коментарі: 0

Військово - польовий табір для учнів старших класів вже вдруге в цьому році проходитиме в районах нашої області.

На цей раз з 8 по 10 червня на табір з’їдуться учасники зі Знам‘янського та Олександрійського районів. Місцем другого табору було обране мальовниче місце в Знам’янскьому лісі.
Ідея проведення таких таборів належить директору ПТУ №37, голові Кіровоградської обласної федерації панкратіону Ветрову Олегу. Задача цього проекту створити такі умови, в яких би молодь могла здобути необхідні навики з військової підготовки. Саме тому програма табору комплексна, вона включає: на першому етапі роботу психологів Центру медико-психологічної реабілітації КОМПАС та Психологічної кризової служби. На другому етап інструктаж від кадрових військових та фізична підготовка від тренерів федерації панкратіону та на третьому етапі відпрацювання отриманих навиків та здача тренувальних заліків.
В області проект військово-польових таборів реалізується за підтримки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool