На Кіровоградщині проводяться обстеження усіх закладів освіти (ФОТО)

Травень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 2351 | Коментарі: 0

З метою забезпечення пожежної, техногенної безпеки та заходів цивільного заходів у закладах освіти до наступного навчального року співробітники Головного управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів здійснюють обстеження садочків, шкіл, закладів професійної освіти та вишів на території області.

На Кіровоградщині проводяться обстеження усіх закладів освіти (ФОТО)

На Кіровоградщині проводяться обстеження усіх закладів освіти (ФОТО)

На Кіровоградщині проводяться обстеження усіх закладів освіти (ФОТО)


Особливу увагу інспектори звертають на забезпеченість закладів джерелами зовнішнього протипожежного водопостачання, відповідність вимогам евакуаційних шляхів і виходів, систем опалення, стан електромережі, наявність та утримання систем протипожежного захисту (пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей), пристроїв блискавкозахисту та первинних засобів пожежогасіння, зокрема, вогнегасників, тощо.

Вчора було проінспектовано ліцей “Максимум” та дитячий садочок “Теремок” у м. Кропивницький. У процесі обстеження з персоналом закладів були проведені інструктажі щодо дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації.

Про результати обстеження будуть поінформовані органи управління освітою, районні військові адміністрації та балансоутримувачі, власники закладів освіти. Окремо буде підготовлено звіт про стан утримання укриттів.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool