На Кіровоградщині проводять відпрацювання житлового сектору селищ

Жовтень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

16 жовтня працівники 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне, Маловисківського та Онуфріївського районних підрозділів У ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектору селищ міського типу Смоліне та Онуфріївка, а також міста Мала Виска. 

Метою заходу було попередити виникнення пожеж, а тим більше загибель людей, внаслідок порушення правил користування приладами обігріву та недотримання елементарних правил безпечної життєдіяльності. Рятувальники акцентували увагу громадян на тому, що слід вчасно проводити перевірку пічного опалення, електрообігрівачів, утримувати в справному стані газове обладнання та електромережу, не палити у ліжку та бути обережними у поводженні з вогнем у побуті. Крім того, фахівці Служби порятунку нагадали, що, виходячи з будинку, слід вимикати побутову техніку, не залишати увімкненими навіть ті прилади, які перебувають в режимі очікування.

На Кіровоградщині проводять відпрацювання житлового сектору селищ

Рятувальники закликали у разі пожежі негайно телефонувати за номером "101" та роздали листівки з правилами безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool