На Кіровоградщині проводять перевірки закладів освіти

Травень 21, 2021 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

Фахівці ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели перевірку навчальних закладів у с. Плетений Ташлик Злинської територіальної громади, с. Якимівка та смт Смоліне Смолінської територіальної громади.

Зокрема під час інспектувань перевірено такі аспекти протипожежного захисту будівель: стан електрогосподарства, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації, забезпеченість первинними засобами пожежогасіння тощо. Також з працівниками державних закладів проведено інструктажі щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки.
Після перевірок, у разі виявлення порушень, інспектори ГУ ДСНС в області проводитимуть робочі зустрічі з керівництвом відомчих організацій (об’єктів), які знаходяться у незадовільному протипожежному та техногенному стані, під час яких вручатимуть довідку про протипожежний та техногенний стан, обговорюватимуть питання виконання приписів органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки і надаватимуть практичну допомогу у складанні перспективного плану усунення виявлених недоліків.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool