На Кіровоградщині провели відпрацювання житлового сектора у м. Бобринець

Лютий 06, 2018 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Щоб запобігти пожежам у житловому секторі, рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу з жителями Кіровоградщини.

6 лютого працівники Служби порятунку провели відпрацювання житлового сектора у м. Бобринець. Працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області наголосили, що у зимовий період зростає ризик виникнення пожеж.

Тому, намагаючись обігріти оселю, необхідно перш за все, подбати про безпеку. Зокрема, слідкувати за справністю пічного опалення, адже через тріщини у печах та димарях іскри можуть потрапити на домашні речі та перекриття будинку. А це вже неминуче призводить до пожежі. Розпалені печі забороняється залишати без нагляду, як і газові плити та побутові електричні прилади. Крім цього, рятувальники нагадали, що не варто залишати ввімкненими на ніч електричні обігрівачі та тепловентилятори, оскільки через це може виникнути коротке замкнення електромережі. 

Під час спілкування організатори профілактичної роботи розповіли людям про правила поведінки у різних надзвичайних ситуаціях, зокрема при виявленні підозрілих предметів або вибухових пристроїв, про способи порятунку і надання першої допомоги постраждалим. Для наочності рятувальники залишили громадянам застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool