На Кіровоградщині провели відпрацювання житлового сектора м. Бобринець

Серпень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 497 | Коментарі: 0

21 серпня співробітники Олександрійського міськрайвідділу та 34-ї пожежно-рятувальної частини смт Смоліне У ДСНС України у Кіровоградській області провели відпрацювання житлового сектора населених пунктів.

Особливу увагу надзвичайники приділили ознайомленню громадян зі статистикою пожеж, основними причинами їх виникнення та навчанню населення правилам пожежної безпеки.

Зокрема наголошувалось на необхідності суворого дотримання правил при користуванні електропобутовою технікою, газовими приладами, грубками, обережності з вогнем під час спалювання сміття на подвір’ї.

Рятувальники попередили, що небезпечно користуватись несправними приладами або використовувати їх не за призначенням, що необхідно постійно перевіряти стан електромережі та усувати несправності, а також наголосили на постійному контролі за дітьми. Крім того, жителів Олександрії та Смоліного попередили про наслідки спалювання пожнивних залишків на полях. 

Розповіли також рятувальники і про вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. На міни або снаряди можна натрапити в різних місцях: поблизу проїжджої частини, в полі, лісосмузі. При їх виявленні необхідно позначити це місце і повідомити про небезпечну знахідку за номером «101». На завершення зустрічі місцевим мешканцям вручили застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool