На Кіровоградщині провели відпрацювання місцевих водойм

Вересень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 647 | Коментарі: 0

Незважаючи на кінець літного періоду відпусток та канікул, коли біля водойм відпочивали маси людей, небезпека загибелі громадян на воді досі залишається високою.

«Оксамитовий сезон» розпочинається не лише біля морського узбережжя, але на озерах, ставках та річках. Тому рятувальники Кіровоградщини продовжують активно спілкуватись із відпочивальниками щодо правил поведінки під час купання, плавання у плавзасобах тощо.

Так, 5 вересня відповідне відпрацювання місцевих водойм провели рятувальники Новоархангельського, Новоукраїнського та Благовіщенського районів.

Фахівці Служби порятунку закликали співрозмовників ніколи не втрачати пильність, проводячи своє дозвілля біля відкритої води. Небезпечна стихія не знає жалю ні до старого, ні до малого. Кожен, хто нехтує простими заходами безпеки, може загинути в одну мить.

Рятувальники радили вивчити правила поведінки на воді, викладені у застережних листівках, та передати важливі знання іншим, особливо – дітям.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool