На Кіровоградщині провели турнір серед учнів інтернатних закладів області

Березень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Вже третій рік поспіль Головне управління Нацполіції в області спільно з обласною державною адміністрацією та фізкультурно-спортивним товариством «Динамо» виступають організаторами справжнього футбольного свята для дітей.

Спортивний захід відбувся 15 березня в приміщенні спорткомплексу дитячо-юнацької спортивної школи №2 імені Валерія Верхоланцева у місті Кропивницькому. В ньому взяли участь команди з 7 районів та обласного центру, які з самого ранку в хорошому настрої та з неабиякому спортивному азарті разом зі своїми наставниками і вихователями прибули на відкриття змагань.

Під час урочистої частини дітей привітав керівник Нацполіції області Сергій Кондрашенко. Він побажав гравцям цікавої гри, нових перемог та успіхів.
Після процедури ранжування, команди врешті зустрілися на футбольному майданчику, де розгорнулася серйозна спортивна боротьба. Демонструючи хорошу техніку, неабияку кмітливість та наполегливість, команди за коловим принципом «з’ясовували» між собою, хто отримає кубок та бажану перемогу.

У підсумку, третє і друге місце розділили між собою команди шкіл-інтернатів із Бобринця та Малої Виски. Утримати кубок і залишити звання переможця зміг спортивний колектив школи-інтернату ліцею «Сокіл» міста Кропивницького, який здобув першість у футбольному турнірі 2016 року.

По завершенню заходу відбулася урочиста мить із нагородження, яку з нетерпінням та хвилюванням очікували усі учасники, а надто – переможці. Не обійшлося і без інших досить приємних несподіванок. 12-річний Едуард Лень, вихованець Знам’янської школи-інтернату, отримав персональний кубок від шефа поліції області Сергія Кондрашенка – як наймолодший учасник змагань.
- Нам надзвичайно приємно, що спорт займає важливе місце у вашому житті, і ви із задоволенням приділяєте своєму фізичному розвитку достатньо вільного часу. Без сумніву, аби досягти спортивної майстерності, яку ви показали під час гри, необхідно постійно та наполегливо тренуватися. Ви молодці! Пишаємося кожним із вас! Також дякуємо за гарну підготовку вашим тренерам та вихователям, усім тим відповідальним і чуйним людям, які навчили вас любити спорт. Як ви знаєте, за правилами змагань, перші три сходинки займають команди, гравці яких були трішки швидшими за інших, однак кубки отримають усі, адже переможених у нас немає, – зазначив Сергій Григорович.

Учасники спортивних змагань отримали від організаторів запрошення на наступний футбольний турнір та спортивний інвентар, необхідний для подальших тренувань. Діти пообіцяли приділяти увагу спорту і під час літніх канікул, аби наступного року також здобути переможний кубок.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool