На Кіровоградщині провели спільну рейдову перевірку

Липень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

Впродовж усього літа рятувальники турбуються про пожежну безпеку у лісових масивах. Для цього спільно з працівниками правоохоронних органів та представниками лісового господарства здійснюються спільні рейдові перевірки на території екосистем області. 9 липня саме такий рейд відбувся у Бобринецькому районі Кіровоградської області.

У спекотні дні літа особлива небезпека полягає у виникненні пожеж в лісових масивах - достатньо всього-навсього невеликої іскри, щоб безжальна сила вогню охопила зелені насадження. Тому кожен громадянин з усією відповідальністю повинен поставитися до питання пожежної безпеки у екосистемах. Щоб нагадати жителям Кіровоградщини як себе поводити під час відпочинку у лісі та лісонасадженнях, здійснюються відповідні перевірки. Під час рейду на території лісового масиву Бобринецького району представники Служби порятунку, міліції і лісівники проводили масово-роз’яснювальну роботу з відпочиваючими: розповідали як себе поводити у лісовому масиві, радили у таку спеку взагалі не розпалювати багаття та що треба робити, якщо помічено навіть невелике загоряння у лісових насадженнях. На останок рятувальники надали кожному застерігаючі листівки, які закликають: «Пожежу у лісі краще попередити!».

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool