На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу з жителями Добровеличківського та Олександрійського районів

Жовтень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

З початком опалювального періоду, за статистикою, різко збільшується кількість пожеж у житловому секторі.

Саме нехтування громадянами правилами пожежної безпеки в осінньо-зимовий період є однією з найпоширеніших причин виникнення займань. Щоб нагадати та поновити знання з правил безпечної життєдіяльності у побуті 7 жовтня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями Добровеличківського та Олександрійського районів.

Фахівці рятувальної справи поспілкувались з громадянами про те, як правильно опалювати свої оселі у холодну пору року та впевнились, що вони знають і дотримуються елементарних правил експлуатації обігрівальних приладів. Крім цього, працівники Служби порятунку нагадали, які роботи необхідно виконати перед початком використання обігрівальних приладів усіх типів: електричних, газових та твердопаливних тощо. Адже саме «людський фактор» є найбільш небезпечним чинником при виникненні пожеж.

Окрім того рятувальники надали співрозмовникам інформаційні листівки, в яких зазначені основні правила пожежної безпеки. Такі листівки стануть в нагоді усім, хто дбає про свою безпеку, адже в них викладені поради фахівців, які можна нагадати у будь-який час.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool