На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу серед жителів Світловодського та Голованівського районів

Липень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 609 | Коментарі: 0

23 липня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед жителів Світловодського та Голованівського районів щодо дотримання ними правил безпеки під час відпочинку на воді.

Для цього рятувальники побували біля водойм, де відпочивають місцеві мешканці, поспілкувались з відпочивальниками та роздали листівки, у яких детально розповідається, що необхідно робити аби не сталося нещасного випадку на воді.

Безпосередньо у ході живого спілкування поінформували, з яких причин найчастіше вода забирає людське життя, як купатися і засмагати, щоб не зашкодити здоров’ю та не травмуватись. 

Окремо працівники Служби «101» провели бесіди з підлітками. Школярам наголосили, що необхідно відповідально ставитися до власної безпеки. Зокрема, вирушаючи до води, обов’язково попередити дорослих, суворо дотримуватись правил, а також бажано володіти елементарними навиками надання домедичної допомоги постраждалим.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool