На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу серед жителів м. Благовіщенське

Грудень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 727 | Коментарі: 0

Рятувальники У ДСНС у Кіровоградській області постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення з метою попередження небезпек зимового періоду.

Особливу увагу при відпрацюванні житлового сектора фахівці Служби порятунку приділяють громадянам, які перебувають в складних життєвих обставинах. 

27 грудня рятувальники районного підрозділу провели попереджувальну роботу у м. Благовіщенське.

Головна увага була зосереджена на темах дотримання правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням, електро- та газовими побутовими приладами, правилах безпеки на кризі. Рятувальники закликали громадян не залишати газові прилади без нагляду, перевіряти вентиляцію, слідкувати за справністю пічного опалення, не сушити на печах одяг та дрова, не розпалювати вогонь легкозаймистими речовинами, не виходити на тонку кригу. Нескладні правила, але нехтування ними призводить до трагічних наслідків. Тож рятувальники настійно радили ставитися відповідально до власної безпеки та дбати про власний добробут.
Громадяни також отримали застерігаючі листівки із порадами, як безпечно відсвяткувати Новорічні свята.

Дотримання правил пожежної безпеки актуальне для кожної домівки, тож Управління ДСНС в області нагадує: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів – основні причини пожеж та загибелі людей на них. Будьте обережними – дотримуйтеся правил безпечної життєдіяльності! Святкуйте Новорічні та Різдвяні свята безпечно!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool