На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу серед населення смт Онуфріївка

Грудень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

Скуті кригою водойми приваблюють рибалок – щойно вдарили морози, як вони поспішають скористатись нагодою. Для дітей – це майданчик для катання на ковзанах. 

Багато людей простують по льоду, щоб скоротити шлях і не йти в обхід. Для працівників пожежно-рятувальної служби лід на ставках і річках є об’єктом підвищеної уваги, оскільки за певних обставин і при недотриманні правил безпеки стає причиною загибелі людей.

21 грудня працівники районного сектора Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення смт Онуфріївка. Рятувальники пояснили, яка небезпека чекає при виході на тонку кригу, розповіли, як визначати товщину льоду, в яких місцях найбільш небезпечно розташовуватись для риболовлі, які засоби порятунку при собі необхідно мати під час перебування кризі, як рятувати того, хто провалився на льоду, та як надавати домедичну допомогу.

Також працівники Служби порятунку розповсюдили попереджувальні листівки з правилами поводження на кризі, способами рятування та надання першої домедичної допомоги.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool