На Кіровоградщині провели рейдову перевірку у селищах Новгородка та Новоархангельськ

Грудень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

14 грудня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели рейдову перевірку у селищах Новгородка та Новоархангельськ щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті.

Під час рейду рятувальники зробили наголос на питаннях безпечного користування газовими приладами.

Порадили, ні в якому разі не обігрівати помешкання конфорками та духовкою газової плити. До початку опалювального сезону обов’язково перевірити справність приладів опалення та системи вентиляції. У випадку виявлення неполадок, звернутись до сервісного центру і ні в якому разі не користуватись несправними приладами та обладнанням. У тих будинках, де додатково вмикають електрообігрівачі, рятувальники наголосили на неухильному дотриманні правил їх експлуатації та ні в якому разі не допускати перевантаження електромережі. 

Вже не за горами Новорічні і Різдвяні свята, тож фахівці Служби «101» дали декілька порад, як уникнути прикрих випадків при встановленні та облаштуванні ялинки, використанні гірлянд та піротехнічних виробів. Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи громадянам було вручено листівки застерігаючого змісту про безпеку в опалювальний період та під час зимових свят.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool