На Кіровоградщині провели рейдову перевірку у м.Мала Виска

Лютий 18, 2016 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Триває опалювальний сезон, тож працівники Служби порятунку продовжують нагадувати жителям Кіровоградщини про основні правила пожежної безпеки.

17 лютого рятувальники провели рейдову перевірку у м.Мала Виска. З місцевими мешканцями поспілкувалися про те, що нерідко «людський фактор» призводить до пожеж в оселях.

Через необережне поводження з вогнем, неправильну експлуатацію пічного опалення та електроустановок, виникають пожежі, які можуть призвести і до загибелі людей. Тому організатори рейду порадили не користуватися несправними або несертифікованими обігрівачами, не лишати без нагляду розтоплені печі та не доручати його дітям. Не варто розміщувати впритул до печей та камінів легкозаймисті речі, меблі або запас дров. При експлуатації газового устаткування теж необхідно слідкувати за його станом та вчасно повідомляти про несправності спеціалістам. Завдяки спілкуванню з рятувальниками люди зайвий раз замислилися про необхідність уважно ставитися до питань безпеки.

Працівники районного підрозділу Управління ДСНС надали жителям міста застережні листівки та порадили дотримуватись порад, які там наводяться.

Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині провели рейдову перевірку у м.Мала Виска
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool