На Кіровоградщині провели рейд на території Чорноліського лісництва

Вересень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 653 | Коментарі: 0

Пожежонебезпечний період на території області вже минув, але пильності щодо захисту лісів від пожеж рятувальники не втрачають.

Аби попередити громадян про небезпеку, яку може становити для лісу необережне поводження людини з вогнем, працівники пожежно-рятувальної служби проводять патрулювання та роз’яснювальну роботу у місцях, де найбільше полюбляють відпочивати жителі Кіровоградщини. 

26 вересня працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області спільно з лісівниками та правоохоронцями провели рейд на території Чорноліського лісництва неподалік Знам’янки. Громадянам наголосили, що лісова пожежа – одне з найскладніших і найбільш небезпечних стихійних явищ, яке за декілька хвилин може знищити десятки гектарів зелених насаджень. Розповіли, як себе поводити у лісі, аби не допустити пожежі, закцентували увагу на тому, що краще утриматись від розпалювання багаття. Організатори рейду нагадали про дії у випадку пожежі: невелике займання можна загасити підручними засобами, якщо ж це не вдається, терміново сповістити про подію за номером «101». Після проведеної бесіди громадяни отримали листівки з порадами, як не допустити пожежі у лісі.

Шановні жителі області! Закликаємо до обережності з вогнем у лісових масивах – не кидайте сірників та не розкладайте вогнищ, слідкуйте, щоб відпочинок у лісі не завдав шкоди довкіллю!

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool