На Кіровоградщині провели перевірку дотримання громадянами правил безпеки на воді

Липень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

Купальний сезон ще триває, і до Служби порятунку мало не щодня надходять повідомлення про нещасні випадки на воді, які стаються як у Кропивницькому, так і в інших населених пунктах області.

Погода нині сприяє, тож люди й намагаються перечекати спеку поближче до води, хоча офіційно відкритих пляжів на Кіровоградщині не так вже й багато. У зв’язку з цим рятувальники не припиняють проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо попередження загибелі на водоймах в усіх багатолюдних місцях відпочинку та на стихійних пляжах.

28 липня працівники Управління ДСНС в області провели перевірку дотримання громадянами правил безпеки на воді у Світловодському районі. Рятувальники поспілкувалися з відпочивальниками, нагадали їм вимоги безпечного відпочинку та роздали застережні листівки.

Особливо фахівці Служби порятунку застерегли молодь від сміливих експериментів - стрибків зі скелястих берегів, мостів, дамб або інших непристосованих споруд, які часто закінчуються трагічно. Нагадали відпочивальникам про небезпеку купання у нетверезому стані, після тривалого перебування на пекучому сонці, у місцях зі швидкою течією, а також в обов’язковому порядку закликали громадян відповідально ставитися до власної безпеки.

Шановні громадяни! Не нехтуйте порадами фахівців, коли мова йде про власну безпеку. Будьте обережні, бережіть життя і здоров’я своє та своїх рідних!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool