You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині провели навчання для гейткіперів (ФОТО)

Травень 28, 2024 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

Кіровоградським обласним центром соціальних служб задля підвищення обізнаності щодо профілактики суїцидів протягом травня проведено два тренінги

"Превенція суїциду в громадах. Навчання гейткіперів" за програмою Університетської клініки Акерсхус (Норвегія) та Центру психічного здоров'я Національного університету "Києво-Могилянська академія".

Головною метою цих дводенних тренінгів стало поширення знань та навичок "гейткіпінгу" - надання первинної психосоціальної допомоги особам із ризиком скоєння самоушкоджень та самогубства.

Учасники з 12 громад області мали змогу відпрацювати особистісну готовність до взаємодії з людьми, які мають суїцидальні думки. Вчилися розпізнавати насторожувальні ознаки в поведінці, фактори ризику та захисні фактори в життєвих історіях людей, розвивали навички впевненого та відкритого спілкування, щоб уміти вести розмову та надавати підтримку людині в суїцидальній кризі. 

На Кіровоградщині провели навчання для гейткіперів (ФОТО)

На Кіровоградщині провели навчання для гейткіперів (ФОТО)

На Кіровоградщині провели навчання для гейткіперів (ФОТО)

Джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool