На Кіровоградщині провели антитерористичні навчання

Жовтень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області провела масштабне тактико-спеціальне навчання на базі Кременчуцької ГЕС.

У тренуваннях взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних сил України та органів місцевої влади та самоврядування.

В умовах, максимально наближених до реальних, силовики відпрацювали порядок спільних дій з пошуку та протидії диверсійній групі, яка намагалася здійснити теракт на Кременчуцькій ГЕС та вивести з ладу обладнання, яке забезпечує його діяльність.
Поставлені завдання з виявлення та знешкодження закладених вибухових пристроїв у місці масового скупчення людей та на об’єкті критичної інфраструктури регіону були успішно виконані.

На завершеному етапі тренувань керівництво та учасники антитерористичного навчання ретельно проаналізували кожну фазу операції, спроможність виважено оцінювати ситуацію та ефективність виконувати свої функції в екстремальних умовах терористичних загроз.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool