На Кіровоградщині проведено нараду з питань удосконалення співпраці військових комісаріатів та органів влади

Січень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

Сьогодні на Кіровоградщині під керівництвом голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Анатолійовича Кузьменка проведено нараду з питань підведення підсумків виконання військовими комісаріатами у 2017 році завдань по комплектуванню Збройних Сил України військовослужбовцями військової служби за контрактом і призову на строкову військову службу та визначення завдань із зазначених питань на 2018 рік.

У нараді взяли участь голова Кіровоградської обласної ради, голови райдержадміністрацій (міськвиконкомів), районних рад, керівники об’єднаних територіальних громад та військові комісари. 

Протягом 2017 року Кіровоградщина виконала на 98% планове завдання по відбору кандидатів на військову службу за контрактом і посіла 9 місце в рейтингу інших областей, - зазначив заступник начальника відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) Кіровоградського обласного військового комісаріату підполковник Валерій Можний.

Також під час наради було обговорено результати виконаних завдань по призову на строкову військову службу протягом 2017 року. Згідно повідомлення посадових осіб Кіровоградського обласного військового комісаріату, протягом зазначеного періоду з Кіровоградщини було призвано на строкову військову службу 1305 юнаків. Окрім цього, до присутніх було доведено основні проблемні питання, що виникають під час проведення таких заходів.

В підсумках наради тимчасово виконуючим обов’язки військового комісара Кіровоградського ОВК підполковником Романом Юзвенком доведено до присутніх основні завдання військових комісаріатів на 2018 рік, а вищим керівництвом області визначено завдання щодо налагодження плідної співпраці на місцях усіх органів влади, місцевого самоврядування і військових комісаріатів та пошуку методів мотивації населення до проходження військової служби за контрактом і строкової військової служби з метою успішного виконання державних завдань у 2018 році.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool