На Кіровоградщині проведено 113 службових перевірок відносно посадових осіб податкової служби

Серпень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

За наслідками проведених службових розслідувань і перевірок внесено 72 подання про притягнення винних до дисциплінарної відповідальності, до неї притягнуто 34 службові особи.

За матеріалами проведених відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Кіровоградській області службових перевірок порушено 5 кримінальних справ за ознаками 8 злочинів.
З метою виключення можливості прийому осіб до органів ОДПС з низькими морально-діловими якостями, які надалі можуть скомпрометувати податкові органи, відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Кіровоградській області проводить ретельне вивчення відомостей кандидатів, які претендують на зайняття вакантних посад. Так, з початку року перевірено 54 кандидати, 18 з яких не погоджено в перепризначенні. Ще 27 співробітників переведені на інші посади, не пов’язані з проведенням з контрольно-перевірочної роботи.


Відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool