На Кіровоградщині протягом тижня здали 90 одиниць зброї

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 587 | Коментарі: 0

На території області триває місячник добровільної здачі зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів та боєприпасів в органи Національної поліції, який розпочався 1 жовтня.

За перші сім днів до відділів та відділень громадянами добровільно здано 90 одиниць зброї, з яких 21 – вогнепальної нарізної, 46 – гладкоствольної (14 – незареєстрованої) та 23 одиниці холодної зброї (16 – незареєстрованої).

Крім того, жителі області здали 18 газових пістолетів та 2 пристрої для відстрілу гумових куль.

У даний час вирішується питання щодо реєстрації у власність 10 мисливських гладкоствольних рушниць та 2 мисливських ножів, які зберігалися громадянами незаконно.

Поліцейські нагадують, що за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами санкцією ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Кіровоградщина, 90 одиниць зброї,поліція, кропивницький новини, кировоградские новости

За матеріалами дозвільної системи
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool