На Кіровоградщині протягом доби загасили чотири пожежі

Вересень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальними підрозділами області ліквідовано чотири пожежі у будівлях різного призначення.

16 вересня о 16:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Першотравневій у с. Новоігорівка Устинівського району. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить покрівля господарчої споруди на площі 15 м². Силами вогнеборців о 16:55 пожежу було локалізовано та о 17:37 – ліквідовано. До гасіння залучались 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка та місцева пожежна охорона с. Димитрове Устинівського району.

О 17:35 надійшло повідомлення про пожежу 8 м² речей домашнього вжитку у житловому будинку на вул. Серова м. Новоукраїнка. Силами рятувальників 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної охорони Новоукраїнського КХП о 18:02 пожежу було локалізовано та о 18:20 – ліквідовано.

О 20:35 надійшло повідомлення про те, що на території приватного домоволодіння с. Калантаїв Світловодського району виникла пожежа 18 м2 покрівлі господарчої споруди . Пожежу о 21:40 локалізували та о 22:10 ліквідували вогнеборці 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ (залучались 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки) та місцева пожежна команда с. Микільське Світловодського району.

У с. Вишнівці Онуфріївського району о 21:37 на території приватного домоволодіння на вул. Перемоги горіла покрівля господарчої споруди на площі 10 м2 та 5 м3 дров. Цю пожежу приборкали рятувальники 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка (залучались 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки) та місцева пожежна команда с. Зибкове.

У всіх випадках загиблих і травмованих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool