На Кіровоградщині протягом доби, що минула, виникло п’ять пожеж (ФОТО)

Лютий 22, 2023 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про займання на вул. Верхня Биківська у м. Кропивницькому. 

До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про займання на вул. Верхня Биківська у м. Кропивницькому.

До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про займання на вул. Верхня Биківська у м. Кропивницькому.


Там сталося загорання 1 м2 домашніх меблів на відкритій території, яке оперативно о 10:45 загасили бійці 5-ої пожежно-рятувальної частини.

Того ж дня о 15:59 стало відомо про пожежу на вул. Миру в с. Подорожнє Великоандрусівської територіальної громади Олександрійського району. На час прибуття рятувальників горіло 6 м2 домашніх речей та меблів в приватному одноповерховому житловому будинку. О 17:14 пожежу ліквідовано особовим складом 17-ої пожежно-рятувальної частини.

О 19:08 до Служби порятунку знов надійшов виклик з території Великоандрусівської громади Олександрійського району, де на вул. Грушевського у с. Кобзарівка зайнялося 2 м2 стелі приватного одноповерхового житлового будинку. Спільними зусиллями світловодського підрозділу та місцевої пожежної команди смт Глинськ загорання загасили о 20:24.

Вже 22 лютого о 02:37 стало відомо про пожежу на вул. Богдана Хмельницького у м. Світловодськ Олександрійського району. На території приватного домоволодіння сталося займання 3 м2 покрівлі господарчої споруди, яке о 03:14 загасили вогнеборці 17-ої пожежно-рятувальної частини.

Крім того, впродовж доби устинівським підрозділом було ліквідовано пожежу 2,1 га сухої трави на відкритій території біля с. Седнівка Кропивницького району.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool