На Кіровоградщині протягом доби, що минула, виникло чотири пожежі

Лютий 20, 2023 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області залучались на гасіння чотирьох пожеж різного характеру.

Так, 19 лютого о 12:11 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Дружби в смт Новгородка Кропивницького району. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горів автомобіль “Нісан” та 10 м2 перекриття гаражу. Силами новгородківського підрозділу пожежу було ліквідовано о 13:00.

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області залучались на гасіння чотирьох пожеж різного характеру.

Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи області тричі залучались на гасіння сухої рослинності на відкритій території. У с. Новочигиринка Устинівської громади Кропивницького району загасили загорання 2,5 га сухої трави. Також ліквідовано дві пожежі сухої трави площею 200 м2 та 300 м2 у с. Ясинуватка Пантаївської громади Олександрійського району.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool