На Кіровоградщині прокуратура викрила розтрату бюджетних коштів

Червень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Службові особи Веселокутського психоневрологічного інтернату, вчинили розтрату понад 100 тис. грн. бюджетних коштів. Вказаний факт виявила прокуратура Новоукраїнського району.

З’ясовано, що службові особи інтернату, уклали договір з одним із підприємств на поставку брикетів. Проте, умови договору щодо поставки до закладу брикетів на загальну суму 109,1 тис. грн., підприємство не виконало. Незважаючи на це, посадовці перерахували вказану суму бюджетних коштів на рахунок підприємства, а у накладні внесли недостовірні відомості про нібито отримання установою вказаної партії брикетів.
За фактом розтрати службовими особами інтернату бюджетних коштів прокурором Новоукраїнського району розпочато кримінальне провадження.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool