На Кіровоградщині прокуратура судиться із директором школи

Травень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

Олександрійською місцевою прокуратурою встановлено порушення вимог законодавства України в частині збереження мережі закладів освіти та відчуження їх майна.

Зокрема, з’ясовано, що між Компаніївською загальноосвітньою школою I-Ш ступенів в особі її директора та керівником гуртка, який являється фізичною особою, укладено договір оренди приміщення спортивного залу школи загальною площею 136 кв. м.

Договір у порушення Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» укладено без будь-якого попереднього погодження з власником майна - Компаніївської районної ради. Також, в порушення Закону України «Про оренду державного та комунального майна» до укладення договору оцінка об'єкта оренди не проведена, що стало підставою для невірного обрахування орендної плати за використання майна начального закладу та відповідно недонадходження коштів на утримання закладу.
Наразі Олександрійською місцевою прокуратурою скеровано до Компаніївського районного суду позов з вимогою про визнання договору недійсним та зобов’язання повернути майно власнику.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool