На Кіровоградщині проінспектували будівництво нового дитсадка у Черняхівці

Липень 16, 2021 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна спільно з головою обласної ради Сергієм Шульгою провели інспектування робіт з будівництва дошкільного навчального закладу у селі Черняхівка, який зводять в рамках президентської програми «Велике будівництво»

Дошкільний навчальний заклад розрахований на 80 місць. Він матиме автономну котельню, очисні споруди, зовнішні інженерні мережі. Проведуть і благоустрій території нового дитсадка, а також встановлять ігрові майданчики з навісами та огорожею. Територія закладу буде оснащена зовнішнім освітленням.

«Ми будемо контролювати, щоб будівництво дійсно велося із застосуванням сучасних будівельних та оздоблювальних матеріалів, енергоефективних технологій, як це декларується. Дуже важливо, щоб садочок відповідав усім вимогам та стандартам безпеки», - наголосила Марія Чорна.

Наразі у дитсадку вже збудували цегляну основу коробки двоповерхової будівлі, змонтували залізобетонні плити перекриття 2-го поверху. Частково збудована і огорожа навколо закладу. У другому півріччі тут влаштують шатрову покрівлю з металочерепиці та цегляну кладку горищного карнизу. 

будівництво нового дитсадка у Черняхівці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool