На Кіровоградщині проходить спецоперація «Первоцвіт-2016»

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

У рамках операції «Первоцвіт-2016» у Знам’янському районі інспектори поліції спільно з представниками Державної екологічної інспекції проводять відповідні рейдові перевірки.

«Під час вказаних заходів на території заказника «Чорноліський» було викрито двох місцевих жителів, 36 та 47 років, які збирали цибулю ведмежу (черемшу), що занесена до Червоної книги України. Своїми діями правопорушники завдали шкоду на суму близько 4 тисяч гривень.

Стосовно чоловіків складено протоколи та матеріали направлено до суду для притягнення осіб до адмінвідповідальності за ст. 88-1 КУпАП (порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу). Їм загрожує покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією об’єктів рослинного світу», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Правоохоронці нагадують: знищення, самовільне використання, торгівля та придбання рідкісних видів рослин, що занесені до Червоної книги України, заборонено, за подібні дії передбачено адміністративну відповідальність.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool