На Кіровоградщині продовжуються рейди (ФОТО)

Липень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 2093 | Коментарі: 0

27 липня широку просвітницьку роботу серед населення щодо профілактики виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у літній період провели рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрового.

Зокрема роз’яснювальні заходи здійснені серед мешканців сіл Новий Стародуб, Олімпіадівка, Федорівка, Малинівка та смт Балахівка Петрівського району.

Фахівці Служби порятунку зібрали громади на «дискусійні майданчики», щоб закликати активних селян поширювати знання про правила пожежної безпеки серед односельців. Крім того, були відпрацьовані житлові райони цих населених пунктів, де рятувальники у формі бесіди доступно розповідали про сувору необхідність ставитись відповідально до власного життя, майна, а також навколишнього середовища – не випалювати суху рослинність та пожнивні залишки, берегти ліси від пожеж, терміново повідомляти за номером «101» про пожежі в екосистемі. Також рятувальники відвідали місця відпочинку людей у лісових масивах та біля водойм, де пояснювали правила поведінки під час дозвілля на природі. Особливо радили вогнеборці контролювати та повчати дітей, щоб вони розуміли можливі наслідки своїх необдуманих вчинків.

На Кіровоградщині продовжуються рейди

На Кіровоградщині продовжуються рейди

Крім небезпек на воді та від пожеж, завжди є ймовірність натрапити на застарілі боєприпаси часів Другої світової війни, тому щоразу під час профілактичної роботи рятувальники нагадують людям, як правильно вчинити у такому випадку.

Завершуючи бесіди, рятувальники роздавали громадянам застережні листівки із правилами поведінки влітку.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool