На Кіровоградщині продовжують проводити дезінфекційні заходи

Квітень 06, 2020 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

6 квітня за зверненнями, що надійшли від місцевих органів влади Кіровоградської області, рятувальники провели дезінфекційні заходи у потенційно небезпечних з точки зору можливості розповсюдження інфекції місцях.

Так, у м. Новомиргород дезінфекційним розчином були оброблені під’їзди двох житлових будинків по вул. Афанасьєва, 4-х зупинок по вул. Соборності та Ільїнська, 3-х дитячих майданчиків на території мікрорайонів Софіївка та Біла Глина

У смт Вільшанці рятувальники дезінфікували розчином під’їзди 11-ти 2-поверхових житлових будинків по вул. Лагонди та Миру.

У м. Олександрії проведено санітарну обробку спецрозчином із акумуляторних оприскувачів і мотооприскувачів 90 автобусних зупинок міського транспорту по проспекту Соборний, вул. Нагорна, Героїв Сталінграда, Жуковського, Садова, 6-го Грудня, Кременчуцьке шосе, Знам’янське шосе.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool