На Кіровоградщині продовжують нагадувати, що відпочинок біля води має бути за правилами

Липень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 521 | Коментарі: 0

Літо – найкраща пора для відпочинку. 

Але за розвагами не варто забувати і про власну безпеку, оскільки від цього залежить життя і здоров’я.

Тож працівники Служби порятунку області не припиняють проводити роз’яснювальну роботу щодо необхідності неухильного дотримання правил безпечного відпочинку на воді. Такі відпрацювання місць масового відпочинку на водних об’єктах проводяться у кожному районі та обласному центрі впродовж усього купального сезону.

12 липня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели масово-роз’яснювальну роботу з жителями Світловодського, Новоукраїнського Компаніївського та Онуфріївського районів. Рятувальники відвідали водойми, де зазвичай люблять відпочивати місцеві мешканці, та перевірили, чи дотримуються громадяни правил безпеки, роздали листівки, у яких детально розповідається, що необхідно робити, аби не сталося нещасного випадку на воді. І безпосередньо у ході живого спілкування поінформували відпочивальників, з яких причин найчастіше вода забирає людське життя, як купатися і засмагати, щоб не зашкодити власному здоров’ю.

Окремо працівники Служби «101» провели бесіди з дітьми та підлітками. Школярам наголосили, що необхідно відповідально ставитися до безпеки під час канікул, зокрема відпочивати біля води тільки з дозволу батьків і дотримуючись правил.

Прес-служба У ДСНС в області

Літо – найкраща пора для відпочинку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool