На Кіровоградщині продовжують надавати допомогу по вилученню транспортних засобів зі снігових заметів

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Впродовж доби 25 січня у м.Кіровоград надано допомогу по буксируванню зі снігових заметів двох легкових автомобілів, вантажівки та автомобіля швидкої допомоги.

У Кіровоградському районі надано допомогу по буксируванню мікроавтобуса «Газель» від села Вільне до станції технічного обслуговування.

У Добровеличківському районі рятувальники ДПРЧ-15 допомогли лікарям швидкої дістатись до хворого у селі Піщаний Брід. У селі Першотравенка Компаніївського району підрозділом ДПРЧ-28 надано допомогу по буксируванню легкового автомобіля «ВАЗ-2110» зі снігового замету, а в селищі Димитрове, що в Олександрії, рятувальники ДПРЧ-8 відбуксирували несправного трактора «МТЗ» зі снігового замету, у селі Олександрівка Маловисківського району підрозділом ДПРЧ-23 надано допомогу по буксируванню несправного мікроавтобуса «Ford-Transit» до населеного пункту.

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool