На Кіровоградщині продовжують надавати допомогу громадянам на автошляхах області

Березень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС в області 7 разів залучались для буксирування автомобілів, які потрапили на ускладнені ділянки автодоріг у Бобринецькому та Благовіщенському районах, містах Кропивницький, Гайворон та Новоукраїнка.

Рятувальникам 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець двічі довелось виїжджати для надання допомоги. О 09:05 вилучали причеп вантажного автомобіля, який опинився в кюветі на дорозі поблизу с. Кетрисанівка, та о 17:03 вантажівку з ускладненої ділянки автодороги у с. Олексіївка.

Також рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький два рази надавали допомогу по буксируванню вантажівок з ускладнених ділянок доріг о 11:00 на вул. Закарпатській, що в обласному центрі та на виїзді з міста в Бобринецькому напрямку о 19:05.

О 11:37 рятувальниками 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон була надана допомога по буксируванню вантажного автомобіля, який не міг самостійно продовжити рух по вул. Гайворонській у райцентрі.
Аналогічний випадок стався о 15:01 у с. Звірівка Новоукраїнського району, де рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка відбуксирували вантажівку з ускладненої ділянки дороги на безпечну.

О 20:30 біля с. Розношенці Благовіщенського району рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське відбуксирували зі складного відрізку дороги на безпечний автобус.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool