На Кіровоградщині продовжують ліквідовувати наслідки потужної стихії (ФОТО)

Листопад 27, 2023 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

Під час апаратної наради начальника ОВА Андрія Райковича з керівниками громад і територій обговорили поточну ситуацію щодо наслідків негоди на території області.

За оперативними даними, на дорогах області працювало 99 одиниць комунальної дорожньої техніки та 136 працівників служби відновлення та розвитку інфраструктури області.

Для буксирування авто 106 разів залучались підрозділи ГУ ДСНС України в області. У місцях відстою великовагового транспорту на території області знаходилось близько 400 одиниць техніки.

- Оперативно розгорнули роботу мобільні пункти незламності: два на виїзді з обласного центру, один біля Новоархангельська і ще один наразі встановлюють біля Смоліного, - повідомив начальник ОВА. - Негода показала, що такі пункти мають якомога швидше з’являтись на будь-яких точках доріг загального користування.

Паралельно не припиняють роботу енергетики - продовжують працювати над відновленням енергопостачання. 

На Кіровоградщині продовжують ліквідовувати наслідки потужної стихії

На Кіровоградщині продовжують ліквідовувати наслідки потужної стихії

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool