На Кіровоградщині продовжують гинути люди!

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

22 грудня о 09:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку с.Підлісне Олександрівського району.

Отримавши повідомлення, на місце події прибув підрозділ Державної пожежно-рятувальної частини-29 смт Олександрівки у складі 1 одиниці техніки та 4 рятувальників, а також місцева пожежна охорона. Як з’ясувалося, у кімнаті виникла пожежа площею 16 м кв. У будинку проживав

60-річний власник, тіло якого було виявлене на місці пожежі. Силами вогнеборців о 10:00 пожежа була локалізована та о 10:12 – ліквідована.

За фактом пожежі проводиться перевірка, але попередня причина пожежі вже відома – це несправність пічного опалення. Причина смерті господаря наразі встановлюється.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool