На Кіровоградщині продовжують гинути люди

Серпень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

Невтішна статистика щодо загибелі людей на воді дозволяє зробити припущення, що громадяни не досить серйозно сприймають небезпеку відкритих водойм. Здається, що лихо може трапитись лише з кимось іншим... Проте варто пам’ятати кожному: вода – сувора стихія, яка ніколи не вибачає помилок.

Оскільки купальний сезон ще триває та, на жаль, продовжують гинути люди, Управління ДСНС у Кіровоградській області звертається до усіх з переконливим проханням дотримуватися правил безпечної поведінки під час купання і катання на плавзасобах.

Купатись варто тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Якщо ви відпочиваєте разом з дітьми, тримайте їх під постійним наглядом.

Не слід заходити у воду в незнайомому для вас місці.
Уникайте води із швидкою течією.
Не заходьте у воду напідпитку.
Ніколи не плавайте на самоті.
Не пірнайте з підвищень у неперевірених місцях.

Подбайте про власну безпеку! Спинимо страшну статистику разом!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool