На Кіровоградщині продовжують добровільно здавати до поліції зброю

Квітень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

Із початку проведення місячника до відділів та відділень поліції на місцях громадянами вже здано більше 60 одиниць зброї, з яких незареєстрованих 28 мисливських гладкоствольних рушниць, газовий пістолет і пристрій для відстрілу гумових куль, 3 одиниці холодної та 7 - іншої зброї.

Так, мешканець міста Новоукраїнка здав до поліції мисливську гладкоствольну рушницю, яку знайшов у лісосмузі неподалік одного з населених пунктів району.

У свою чергу, житель обласного центру знайшов на спортивному майданчику та добровільно здав до Кропивницького відділу поліції газовий пістолет.
А двоє жителів Гайворонського району також скористалися можливістю та здали до поліції незареєстровані гладкоствольні мисливські рушниці: один із чоловіків знайшов зброю на горищі придбаного ним будинку, інший – у помешканні покійного родича.
У подальшому громадяни після відповідних перевірок бажають зареєструвати зброю на своє ім’я.

Поліцейські ще раз нагадують про кримінальну відповідальність (ст. 263 ККУ) у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років – за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

За матеріалами дозвільної системи управління превентивної діяльності та територіальних органів поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool