На Кіровоградщині продовжують боротьбу із самогоноварінням

Лютий 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1519 | Коментарі: 0

У рамках проведення заходів, спрямованих боротьбу з самогоноварінням, інспектори Олександрійського відділу поліції викрили у вчиненні правопорушення 65-річного місцевого жителя.

«Під час відпрацювання території міста у помешканні чоловіка працівники поліції виявили та вилучили апарат для виготовлення самогону та більше 20 літрів рідини з різким запахом алкоголю.

Зі слів порушника, приладдя він тримав, щоб виготовляти алкогольний напій для власного вживання», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.
Дії олександрійця кваліфіковано за ч. 1 ст. 176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення». Чоловікові загрожує штраф від трьох до десяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool