На Кіровоградщині продовжується проведення спортивно-масових заходів Олімпійське літо

Серпень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Цього разу обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” спільно з відділенням Національного Олімпійського комітету України в Кіровоградській області завітали до ДОЗ “Бригантина”.

Під час урочистого відкриття заходів учасників та гостей свята привітали директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” М. Марініна, директор дитячого оздоровчого закладу “Бригантина” М. Наконечний та учасниця ХХІХ Олімпійських ігор у Пекіні В. Голенкова, які побажали юним спортсменам віри у власні сили та нових перемог!
Програма заходів складалася із акваболу, волейболу та конкурсу малюнку на асфальті у яких учасники викладалися на всі 100 % під гучні речівки вболівальників.
По закінченню заходів переможців та призерів нагороджено грамотами і медалями обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, подарунками від Національного Олімпійського комітету України та інвентарем для занять плаванням.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool