На Кіровоградщині про службові будні на Сході країни розповідали школярам

Січень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Днями до Компаніївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що на Кіровоградщині, завітали правоохоронці з місцевого райвідділу міліції, які брали участь у проведені АТО. Зустріч відбулася за ініціативи адміністрації навчального закладу.

Офіцери Олександр Благодир та Олег Мірошніченко поспілкувалися з учнями 8-9 класів. Олександр Валерійович, який вдруге ніс службу на Сході країни, розповів школярам про нелегкі будні на блокпостах поблизу зони проведення бойових дій та здійснення перевірок автотранспорту.
З цікавістю присутні слухали і розповідь Олега Миколайовича про життя населення у місті Слов’янськ після його звільнення від окупантів, про патрулювання правоохоронцями вулиць та здійснення охорони громадського порядку в населеному пункті.
Також міліціонери звернули увагу школярів на діяльність волонтерів, які постійно завозили гуманітарну допомогу місцевим жителям.
У ході спілкування діти та викладачі ставили безліч питань стосовно ситуації на Сході країни.
Наприкінці зустрічі учні висловили побажання миру у державі. Адже у деяких з них батьки теж знаходяться в зоні АТО, тож рідні прагнуть швидкого повернення їх додому здоровими і не ушкодженими.

За матеріалами Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool