На Кіровоградщині привітали переможців конкурсу дитячого малюнку

Квітень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

Як дбати, щоб покоління було захищеним і здоровим добре розуміє молодь Голованівщини Кіровоградської області. Принаймні це довели двоє з них – переможці обласного етапу конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці – очима дітей». 

16 квітня учнів Перегонівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Івана Левандовського та ПТУ №38 Владислава Реку запросили до кабінету голови райдержадміністрації, щоб відзначити їх талант та прагнення до безпечної праці оточуючих.

Переможців вітали начальник Управління Держпраці в області Сергій Подорожний, голова райдержадміністрації Олег Голімбієвський, селищний голова сергій Цобенко, голова районної ради Богдан Кучмій, місцеві підприємці.

Сергій Подорожний вручив Івану Левандовському та Сергію Реці дипломи Управління, а співорганізатори конкурсу – директор ТОВ АПК «Розкішна» Руслан Цобенко і керівник ТОВ «Ємилівське ХПП» Наталя Вінницька – подарунки.

Голова райдержадміністрації Олег Голімбієвський наголосив, що на Голованівщині активно проводяться заходи, спрямовані на посилення пропаганди безпечної праці. Це зустрічі, робочі наради у трудових колективах, де є ризики травматизму, виступи у ЗМІ. Сергій Подорожний до Дня охорони праці вручив відзнаку голові ФГ «Єдність» Анатолію Макаринському.

По завершенню урочистого заходу начальник Управління провів з присутніми робочу нараду з питань виявлення не задекларованої праці. Сторони домовились про взаємну співпрацю.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool