На Кіровоградщині приборкано 4 пожежі в житловому секторі

Квітень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Так, вранці 25 квітня о 08:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Набережна с. Злинка Маловисківського району.

Як з’ясувалось, в будинку, що не експлуатується, горить покрівля на площі 15 м2 та старі речі. Рятувальниками 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та місцевою пожежною командою с. Злинка «Хлібна база №78» пожежу було приборкано о 09:25.

У смт Добровеличківка на вул. Титова о 18:53 загорілось 3 м2 сміття на приватному обійсті, при цьому вогонь пошкодив 12 м2 обшивки поряд розташованого двоповерхового будинку. Рятувальниками 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки та МПК с. Липняжка о 19:10 ліквідували загоряння.

О 19:35 надійшло повідомлення про пожежу на пров. Карпатському м. Кропивницький, де горіло 12 м2 покрівлі приватної лазні. Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 20:05 загасили пожежу.
Опівночі виникла пожежа 18 м2 сінника, 40 кг соломи в ньому та двох вуликів на території приватного домоволодіння на вул. Центральна смт Петрове. Пожежу приборкали о 01:10 рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool