На Кіровоградщини приборкали пожежі 2-х недіючих будівель

Липень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 496 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі гасили пожежі будівель, що не експлуатуються.

Так, 23 липня о 22:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу недіючого Будинку культури по вул. Пушкіна с. Злинка Маловисківського району.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 500 м2 покрівлі та 150 м2 перекриття будівлі. Силами вогнеборців о 23:32 пожежу було локалізовано та о 02:58 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска та МПК «Хлібна База-78».

24 липня о 02:34 виникла пожежа 3 м2 перекриття та 8 м2 оздоблення стін нежитлової будівлі по вул. Миру м. Кропивницький. Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону о 03:07 локалізували та о 04:00 ліквідували пожежу. До гасіння залучались 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини займань встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool