На Кіровоградщині приборкали 5 пожеж різного характеру та врятували двох громадян

Листопад 12, 2020 | Новини | Переглядів: 574 | Коментарі: 0

Упродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 5 разів залучалися на гасіння пожеж різного характеру.

О 15:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Мотокросна обласного центру. З’ясувалось, що горіла купа дров на території приватного домоволодіння. О 15:46 пожежу було локалізовано та о 15:57 – ліквідовано рятувальниками 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

У с. Грузьке Кропивницького району о 19:52 рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький приборкали займання 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Мухамеддієва.

Цього ж дня бійці 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ приборкали пожежу 90 м2 сухої трави поблизу районного центру.
О 23:08 стало відомо про пожежу по вул. Ломоносова м. Знам’янка. Там загорілось 2 м2 покрівлі житлового будинку на двох господарів. О 23:21 займання було локалізовано та о 00:04 – ліквідовано силами рятувальників 18-ї ДПРЧ.

Вже 12 листопада о 01:20 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Павловського с. Соснівка Олександрівського району. Як з’ясувалось, у приватному житловому будинку загорілось 3 м2 домашніх речей. Під час гасіння пожежі вогнеборцями було врятовано господаря 1960 р.н. та його сусіда. О 02:40 пожежу локалізували та о 03:03 ліквідували рятувальники 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка.

В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool