На Кіровоградщині приборкали 3 пожежі у житловому секторі та на відкритій території

Квітень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали 2 пожежі на територіях приватних домоволодінь та 1 на відкритій території.

Так, 28 квітня о 13:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Євгена Тільнова м. Кропивницький. Як з’ясувалось, в одній із квартир на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, горять газова плита та домашні речі на площі 3 м2.

Рятувальниками 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини обласного центру пожежу було приборкано о 14:02. Завдяки оперативним діям вогнеборців вогонь не встиг завдати значних збитків господарям помешкання.

О 17:26 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Винниченка у смт Олександрівка, де горіло 1 м2 дерев’яної балки житлового будинку. Вогнеборці 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та добровільна пожежна дружина лінійного відділення управління магістральних газопроводів о 18:40 загасили пожежу.
Біля с. Несваткове Олександрівського району загорілось 150 м2 сухої трави та сміття на відкритій території. Рятувальниками 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка о 22:15 загоряння було ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

 Управління ДСНС України у Кіровоградсьікй області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool