На Кіровоградщині представники Національної поліції провели особисті прийоми громадян

Лютий 12, 2018 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

10 лютого в Головному управлінні поліції Кіровоградської області з місцевими жителями спілкувалися заступник начальника управління Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Нацполіції Микола Сторощук і заступник начальника управління Департаменту документального забезпечення НПУ Ярославна Владімірова.

Питання, з якими на прийом звернулися близько 20 мешканців Кропивницького та деяких населених пунктів області, стосувалися ходу розслідування окремих кримінальних проваджень, діяльності поліції з профілактики правопорушень, поглиблення співпраці з громадськістю тощо.

Вислухавши відвідувачів, представники Нацполіції України надали роз’яснення з низки порушених ними питань. Окремі матеріали, які потребують додаткового вивчення та перевірки, будуть передані на доповідь керівництву Нацполіції для вирішення питання по суті.

Також цього дня на особистий прийом представниками НПУ мали змогу потрапити мешканці майже всіх районів області. Для зручності громадян, виїзні прийоми відбулися у територіальних органах поліції.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool