На Кіровоградщині правоохоронці встановили крадія інструментів та запчастин

Грудень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1915 | Коментарі: 0

23-річний житель сусідньої області здійснив крадіжки з гаражів у місті Світловодськ. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

На початку грудня до Світловодського відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив про викрадення зварювального апарату та розбірного столика зі стільчиками з його гаража.

«Ввечері того ж дня поліцейськими був зупинений автомобіль ВАЗ 2101, в салоні якого знаходилося чимало інструментів. Під час перевірки правоохоронці з’ясували причетність водія авто до крадіжки речей із гаражного приміщення потерпілого», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Крім того, що було встановлено, що восени зловмисник вже приїжджав до міста і викрав з іншого гаража акумуляторну батарею, три автомобільних колеса, зварювальний апарат, зарядний пристрій до акумулятора, металеві тиски та номерні знаки від автомобіля.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool