На Кіровоградщині правоохоронці викрили злодія

Липень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

Ним виявився раніше судимий 56-річний житель одного з населених пунктів району. Чоловік викрав з дачного домоволодіння мешканки райцентру понад півтора десятка мішків цементу.

Під час відпрацювання території села до дільничного інспектора міліції звернулась 54-річна жінка з повідомленням про крадіжку.
- На місці події правоохоронці виявили пошкоджений замок на дверях гаража, звідки зникло 16 мішків цементу вагою по 25 кг кожен. У результаті вжитих заходів особу злодія встановили. Ним виявився чоловік, що мешкав по сусідству, - повідомив керівник Олександрійського РВ УМВС в області Віталій Кравцов.
Зловмисник пояснив, що помічав, коли господарів не було вдома і за їх відсутності мав змогу проникати до приміщення та викрадати будматеріал. Отримані від продажу чужого майна кошти витрачав на власні потреби.
Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Злодію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


За матеріалами Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool