На Кіровоградщині правоохоронці викрили групу наркоділків

Вересень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Зловмисники організували канал постачання та збуту на території області особливо небезпечного наркотичного засобу - концентрату з макової соломки.

Вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного ринку" становить близько 180 тис. гривень.
За попередньою інформацією, до складу групи входило п’ятеро осіб, віком від 27 до 53 років. Троє з них раніше були судимі за зберігання і збут наркотичних засобів. Організатором «бізнесу» виявилася жителька Знам’янського району. Допомагали жінці розповсюджувати наркотики її співмешканець та двоє знайомих. «Товар» для продажу постачала мешканка сусіднього району.

7 вересня під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників правоохоронці вилучили 120 мілілітрів концентрату з макової соломки, 5 кг марихуани та 20 мл ангідриду оцтової кислоти.
Крім того, вилучено грошові кошти в сумі понад 17,4 тис. гривень, отриманих особами від незаконного збуту наркотиків.

У даний час трьох фігурантів затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, триває. Правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до злочинної діяльності, та джерела надходження наркосировини.

За матеріалами
відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool